aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΈνα «ναι», δύο αναμονές και η διαφορετική πρόταση στον Μάστρου

Ένα «ναι», δύο αναμονές και η διαφορετική πρόταση στον Μάστρου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Νικόλας Φωτίου έδωσε θετική απάντηση στην πρόταση που του έκανε η διοίκηση της Αναγέννησης Δερύνειας για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και παραμένει στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Μετά και την θετική απάντηση του Φωτίου απομένουν δύο απαντήσεις για αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Αυτές των Κυπριανού και Θεράποντος με τους οποίους θα έχει συνάντηση η διοίκηση. Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα ανανέωσαν τα συμβόλαια τους και συνεχίζουν και την νέα χρονιά στην Αναγέννηση οι Γιαννακού, Βέσλεμ, Βλασόπουλος, Φωτίου.

Όσον αφορά στον Μάστρου, του προτάθηκε και επέκταση και από μέρα σε μέρα θα υπάρξει εξέλιξη, με τις ενδείξεις να είναι θετικές και να δείχνουν ότι ο Κύπριος τερματοφύλακας θα φοράει και τη νέα σεζόν τη φανέλα της Αναγέννησης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάστρου έκανε πολύ καλή σεζόν στη β’ κατηγορία και είναι πανέτοιμος και πάλι να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια».

Σχετικά με τις μετεγγραφές, πήρε… φωτιά το φαξ της Αναγέννησης με τα ονόματα που έχουν προταθεί να πέφτουν σαν βροχή. Ο Αδάμος Αδάμου μελετά όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί από διάφορους μάνατζερ και τις… περνά από κόσκινο.

Ο Κύπριος τεχνικός σε καμία περίπτωση δεν θα βιαστεί για να κάνει τις επιλογές του, αφού θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την Αναγέννηση στα «μεγάλα σαλόνια». Επίσης ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι αυτό με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, οπότε και ο Αδάμου θα γνωρίζει καλύτερα πως θα κινηθεί για να κτίσει την νέα ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ