aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΕκπέμπει (και φέτος) SOS η Δερύνεια: «Άκυρο στα στημένα. Συνέχιση ή αναστολή;»

Εκπέμπει (και φέτος) SOS η Δερύνεια: «Άκυρο στα στημένα. Συνέχιση ή αναστολή;»

Σκούρα τα πράγματα στην Αναγέννηση Δερύνειας καθότι για άλλη μία σεζόν η διοίκηση εκπέμπει SOS.

Aναλυτικά:

«Την στιγμή που οι πλείστες όμάδες συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό τους, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην πετόσφαιρα εμείς στην Αναγέννηση είμαστε με το ερώτημα: Συνέχιση ή αναστολή;.

Θέτουμε το πιο πάνω ερώτημα λίγους μήνες πριν το Σωματείο μας γιορτάσει τα 100 Χρόνια Ζωής και Δράσης του. Όλοι μιλούν για μια δύσκολη χρονιά. Δύσκολες χρονιές για την ομάδα μας ήταν όλες οι χρονιές.

Από τη στιγμή που συνειδητά ρίξαμε άκυρο στα στημένα και οι μόνες πηγές εσόδων είναι τα σουβλάκια, τα μπαρ, τα λαχεία, οι τόμπολες και η διαχρονική στήριξη των 50-100-200-300 ατόμων (σε ένα Δήμο πέραν των 8.000 κατοίκων) και των 20 -30-50 τοπικών επιχειρήσεων δεν έχουμε άλλη επιλογή στο να τεθεί το πιο πάνω ερώτημα.

Από την στιγμή που έχουμε να συντηρήσουμε διάφορα τμήματα και ολόκληρες γηπεδικές εγκαταστασεις με τεράστια λειτουργικά έξοδα τα περιθώρια στενεύουν.

Διαχρονικά η ομάδα μας στο ποδόσφαιρο έχει από τους χαμηλότερους προυπολογισμούς στην Β’ Κατηγορία. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια ήταν εκεί, έχοντας προταγωνιστικό ρόλο και δυναμική παρουσία. Το ίδιο ισχύει και για την πετόσφαιρα με την παρουσία της στην Α’ Κατηγορία. Αύριο; Τί ρόλο θέλεις να έχει;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ