aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΈκλεισε τον Χατζηγιαννακού

Έκλεισε τον Χατζηγιαννακού

Ο Βασίλης Χατζηγιαννακού (αριστερά στη φωτό) αποτελεί το νέο απόκτημα της Αναγέννησης. Ο Κύπριος πλάγιος επιθετικός θα την ενισχύσει στη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλει για να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Άρχισε την καριέρα του από τον Οθέλλο και ξεχώρισε την περίοδο 2014-15, στην πρώτη παρουσία του στους «μεγάλους». Γεγονός που απέφερε τη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ πριν από έναν χρόνο, στην οποίαν ωστόσο δεν πήρε ευκαιρία και έμεινε ελεύθερος καταλήγοντας στην ομάδα της Δερύνειας.

Ο Χατζηγιαννακού αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του Αδάμου Αδάμου από την κυπριακή αγορά μετά τον Νίκο Ευθυμίου. Αμφότεροι ήταν συμποδοσφαιριστές και στους πράσινους της Αθηένου.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φίλους της Αναγέννησης ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Όπως αναφέρεται, οι οπαδοί των πρασίνων καλούνται να αγοράσουν τα διαρκείας για να ενισχυθεί το σωματείο στη δύσκολη προσπάθεια να παρουσιάσει ανταγωνιστική ομάδα στην Α’ Κατηγορία.

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Δερύνειας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηγιαννακού. Ο Χατζηγιαννακού ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Οθέλλου, με τα χρώματα του οποίου την περίοδο 14/15 αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία μετρώντας 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τη σεζόν που μας πέρασε ήταν στην ομάδα της ΑΕΚ. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της Αναγέννησης Δερύνειας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ