aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΕίναι θέμα αυτοπεποίθησης

Είναι θέμα αυτοπεποίθησης

Αισιόδοξος ότι η Αναγέννηση Δερύνειας θα βρει τον δρόμο της, θα ανακάμψει και θα κυνηγήσει την παραμονή της στην κατηγορία μέχρι το τέλος, παρουσιάστηκε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο προπονητής των πρασίνων μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον πάγκο των νεοφώτιστων, όμως αυτό δεν τον παίρνει από κάτω.

«Πρέπει να πεισμώσουμε ακόμη περισσότερο για να ανεβάσουμε την ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να τα δώσουμε όλα για να ξεκολλήσουμε από την τελευταία θέση», είπε.

Και στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς από τα τελευταία παιχνίδια: «Η αυτοπεποίθηση μας είναι χαμηλή και πολλές φορές χάνουμε την πίστη μας και δεν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Η ομάδα θέλει μία νίκη για να ανέβει η ψυχολογία της και στη συνέχεια θα πάρει και αποτελέσματα».

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα δουλέψει μαζί με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ την Παρασκευή η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη Δόξα στη Δερύνεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ