aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΕυκαιρία για πολλές δοκιμές

Ευκαιρία για πολλές δοκιμές

Τρία φιλικά σε πέντε ημέρες θα δώσει η Αναγέννηση Δερύνειας. Το πρώτο θα διεξαχθεί αύριο (2/8) με αντίπαλο την ΑΕΖ στη Δερύνεια (18:00), αύριο οι πράσινοι θα αναμετρηθούν στο «Τάσος Μάρκου» με το Παραλίμνι και το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν στο Δασάκι τον Εθνικό Άχνας.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, ο προπονητής της ομάδας Αδάμος Αδάμου θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα και πρόσωπα, με σκοπό να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το ρόστερ του.

Ο Φουρτάδο είναι ανέτοιμος, αφού έχασε την προετοιμασία και μάλλον δεν θα αγωνιστεί στο αύριανό τεστ. Σύντομα, όμως, αναμένεται ότι θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Γουέσλεμ, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός Χρήστος Νόνης ενημερώθηκε ότι δεν θα αποκτηθεί και ήδη αποτελεί παρελθόν. Εξέλιξη που συνδέεται με τον δανεισμό του Ραφαήλ Αναστασίου από τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ