aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Δεν τα παρατάμε», τους είπε ο Αδάμου

«Δεν τα παρατάμε», τους είπε ο Αδάμου

Σε πολύ υψηλή ένταση συνεχίζονται οι προπονήσεις της Αναγέννησης, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Χθες μάλιστα οι πράσινοι έκαναν δύο προπονήσεις. Ο Αδάμος Αδάμου έστειλε το μήνυμα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα παρατήσει η ομάδα του, παρά το άσχημο βαθμολογικό της ξεκίνημα.

Οι προπονήσεις γίνονται στη Σωτήρα, διότι στο γήπεδο της ομάδας στη Δερύνεια γίνονται βελτιωτικά έργα. Η διακοπή κρίνεται ως θετική για τους Νατσιόπουλο και Χατζηγιαννακού ώστε να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους και να επανέλθουν.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από τους οποίους όλοι στη Δερύνεια περιμένουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια. Όπως ο κεντρικός αμυντικός Ντιαλό και ο τερματοφύλακας Βιέρα, οι οποίοι βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα μετά την ήττα με 5-3 από τον Εθνικό.

Ο πρώτος έκανε σοβαρά λάθη και η όλη του παρουσία προβλημάτισε τους ανθρώπους της Αναγέννησης. Ο δεύτερος πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού αλλά δεν δικαίωσε τον προπονητή του αφού ήταν τραγικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ