aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΔεν συμφώνησαν με τον Κυπριανού, αλλά αισιοδοξούν

Δεν συμφώνησαν με τον Κυπριανού, αλλά αισιοδοξούν

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η συνάντηση της διοίκησης της Αναγέννησης Δερύνειας με τον Ανδρέα Κυπριανού για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει νέα συνάντηση με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και η διοίκηση ελπίζει ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Κυπριανού θα συνεχίσει στην Αναγέννηση και στη νέα σεζόν.

Ο προπονητής Αδάμος Αδάμου περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Κυπριανού και αναλόγως θα κινηθεί για ενίσχυση της ομάδας. Μέχρι τώρα αποδέχθηκαν και ανανεώθηκαν τα συμβόλαια του με αναπροσαρμογή οι Γιαννακού, Βέλσεμ, Βλασόπουλος, Φωτίου και Θεράποντος.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Αναγέννησης θα γίνει εξ’ ολοκλήρου στην Κύπρο.  Το οικονομικό δεν το επιτρέπει και η ομάδα θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στην Δερύνεια στις δικές της εγκαταστάσεις.

Στη νέα σεζόν όπως έγινε γνωστό η Αναγέννηση θα αγωνίζεται στο «Τάσος Μάρκου», ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζει πολύ καλά αφού και στην προηγούμενη θητεία της στην πρώτη κατηγορία το ίδιο στάδιο είχε για έδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ