aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΔεν αρκούν οι καλές εντυπώσεις

Δεν αρκούν οι καλές εντυπώσεις

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Αναγέννηση δεν πήρε αυτό που άξιζε στις πρώτες έξι αγωνιστικές και ως εκ τούτου βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό. Αν και διαθέτει τον πιο χαμηλό προϋπολογισμό στην Α’ Κατηγορία, οι εμφανίσεις σε αδρές γραμμές κυμαίνονταν σε καλό επίπεδο, γεγονός που πεισμώνει άπαντες στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Στην πρεμιέρα η Αναγέννηση έχασε δύσκολα από την ΑΕΛ με 0-1 και ακολούθησε η ισοπαλία με την Ομόνοια στο «Τάσος Μάρκου» (2-2). Αν και είχε καλή παρουσία ηττήθηκε στην επόμενη αγωνιστική από τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (0-1) και στην 4η στροφή έχασε από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (0-2) αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Ακολούθησε η ήττα από τη Δόξα στο «Τάσος Μάρκου» (0-1).

Σε αυτό το παιχνίδι στοίχησε ο τραυματισμός του Ανδρέα Κυπριανού στο ξεκίνημα ενώ η ομάδα είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρμπούδη στην εκπνοή για να σώσει τον βαθμό. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Εθνικό στο Δασάκι (3-5) με τα σοβαρά λάθη των Βιέρα και Ντιαλό να στοιχίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ