aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΧωρίς καμία δόση άγχους στο Τσίρειο

Χωρίς καμία δόση άγχους στο Τσίρειο

Στον απόηχο της αποχώρησης του Αδάμου Αδάμου από τον πάγκο της Αναγέννησης και με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χρίστο Σιαήλη, η ομάδα της Δερύνειας πάει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση που ανακοινωθεί νέος τεχνικός τότε θα πάει στο Τσίρειο και θα δει την ομάδα από την κερκίδα, κάτι που ήταν στόχος της διοίκησης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, υπήρξε συνάντηση με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενώ επαφές έγιναν και με τον Κώστα Σακκά. Στη λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα προπονητών σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της διοίκησης.

Η Αναγέννηση είναι το απόλυτο αουτσάιντερ στο σημερινό παιχνίδι, όμως αυτό δεν την εμποδίζει από το να θέλει θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Η αποστολή είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά ο Χρίστος Σιαήλης και οι ποδοσφαιριστές φέρονται αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο και εάν μπορέσουν να δραπετεύσουν με θετικό αποτέλεσμα από το Τσίρειο.

Δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο άτυχος Κυπριανού. Επιστρέφει ο Σωτηρίου που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Χρίστος Σιαήλης ενδέχεται να επιχειρήσει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Μάστρου θα είναι στον άσσο, στα άκρα της άμυνας οι Μπαρπούδης και Ευθυμίου, στο κέντρο της άμυνας οι Ντιαλό και Αναστασίου, στη μεσαία γραμμή οι Γουσπασιάν και Βλασόπουλος, επιτελικός ο Μπριζίτο και στην επίθεση οι Σωτηρίου, Βέσλεμ και Φουρτάδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ