aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΧαφ και στόπερ για δοκιμαστικά

Χαφ και στόπερ για δοκιμαστικά

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ένας Ελλαδίτης μέσος και ένας Ρουμάνος στόπερ θα δοκιμαστούν στην Αναγέννηση και αν ικανοποιήσουν τον Αδάμο Αδάμου, θα τους προταθεί συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να είναι σίγουρος για τις επιλογές του, αφού το διαθέσιμο κονδύλι για μετεγγραφές είναι περιορισμένο. Η διοίκηση του συλλόγου της Δερύνειας είναι σε επαφή και με άλλους ποδοσφαιριστές, τους οποίους υπέδειξε ο προπονητής και αναμένονται νεότερα.

Η προετοιμασία των πρασίνων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Από βδομάδας θα γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια στη Δερύνεια, την Τετάρτη με αντίπαλο τον Ερμή και το Σάββατο με φιλοξενούμενη τη Νέα Σαλαμίνα.

Η διοίκηση κάλεσε τον κόσμο της Αναγέννησης να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν και να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο. Όπως αναφέρουν οι πράσινοι, οι τιμές των διαρκείας είναι ελκυστικές για τους Δερυνειώτες φιλάθλους και αναμένουν την ανταπόκρισή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ