aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣBάζουν λεωφορείο για Αραδίππου

Bάζουν λεωφορείο για Αραδίππου

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Αναγέννησης ενημερώνει ότι θα υπάρχει λεωφορείο για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στην Αραδίππου.

Αναλυτικά: «Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι το Σάββατο 02/12 θα υπάρχει λεωφορείο για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στην Αραδίππου. Για καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήσουν στο 23741412. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από το οίκημα του Σωματείου η ώρα 13:15».

Kάλεσμα στον κόσμο: «Δερυνειώτη, φίλοι και φίλες της Αναγέννησης Δερύνειας. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Σάββατο 02/12 η ώρα 2:30 στο δημοτικό στάδιο Αραδίππου, την Ομόνοια στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής για το Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας Σε μια δύσκολη έδρα η ομάδα μας θα ταξιδέψει με ένα και μοναδικό στόχο την κατάληψη της κορυφής. Καλούμε το κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του τους ποδοσφαιριστές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ