aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑποχαιρέτησε τέσσερις η Δερύνεια και ανανέωσε άλλους τόσους

Αποχαιρέτησε τέσσερις η Δερύνεια και ανανέωσε άλλους τόσους

Άργησε λίγο, αλλά άρχισε τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η Αναγέννηση Δερύνειας. Η αρχή έγινε με τον προπονητή Γιώργο Κοσμά, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα και στη νέα σεζόν.

«Μετά την αξιολόγηση του έργου του προπονητή κατά τη περίοδο που βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας μας αλλά και κατόπιν της δικής του επιθυμίας, αποφασίστηκε από κοινού η ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας και για την νέα χρονιά. Ευχόμαστε στον κ. Κοσμά καλή συνέχεια στο έργο του και κάθε επιτυχία. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ», τονίζεται.

Στους πράσινους δεν συνεχίζουν οι Νικόλας Φωτίου, Πρόδρομος Θεράποντος, Μόδεστος Σωτηρίου και Αϊκέλ Γκαντάτσια τους οποίους η διοίκηση ευχαρίστησε για την προσφορά τους, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι αρχηγοί Γιώργος Γιαννακού και Χριστάκης Μάστρου, ο Μάικλ Φίλγκεϊτ και ο Ανδρέας Κουλούρης.

Στήν πίο κάτω ανάρτηση θα δείτε πως καταρτίστηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Αναγέννησης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ