aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑνανέωσε με Βλασόπουλο και Ιωάννου

Ανανέωσε με Βλασόπουλο και Ιωάννου

Η Αναγέννηση Δερύνειας ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Νικόλα Βλασόπουλο και τον Σιών Ιωάννου.

Αναλυτικά:

«✅ Δερυνειώτης για πάντα ο Βλασό! Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή-σημαία για την ομάδα μας Νικόλαο Βλασόπουλο, ο οποίος για 6η συνεχή χρονιά θα παραμείνει στην ομάδα και θα τιμήσει τη φανέλα του Σωματείου μας στα 100 χρόνια ιστορίας του. Ο Βλασόπουλος τα τελευταία 5 χρόνια μετρά 116 συμμετοχές και 3 γκολ. Ευχόμαστε στο Νίκο υγεία και καλή επιτυχία με την πράσινη φανέλα! ».

«✅ Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σιών Ιωάννου ο οποίος με την σειρά του θα τιμήσει τη φανέλα της Αναγέννησης στα 100 χρόνια ιστορίας της. Ο Σιων Ιωάννου (18/01/1998) στα 22 του χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας μας. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρότερες εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Κύπρου. Ευχόμαστε στο Σιών υγεία και καλή επιτυχία με την πράσινη φανέλα! ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ