aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανανέωσε και ο Ντιαλό

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Ισαγκά Ντιαλό (δεξιά στη φωτό) αποτελεί τον 12ο παίκτη της Αναγέννησης που ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Ο Αδάμος Αδάμου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την περσινή παρουσία του Ντιαλό στη Β΄ κατηγορία και γι’ αυτό έδωσε εντολή για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για τον Ντιαλό αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει τη συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ισαγκά Ντιαλό. Ο Ντιαλό τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια σκοράροντας τρεις φορές και συνέβαλε κι αυτός στην επιτυχία της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Ευχόμαστε στον Ντιαλό κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

Με την ανανέωση του συμβολαίου και του Ντιαλό συμπληρώθηκε μια δωδεκάδα ποδοσφαιριστών που συνεχίζει και τη νέα χρονιά με τη φανέλα της Αναγέννησης, πράγμα που ήταν και η επιδίωξη του Αδάμου Αδάμου, να κρατήσει δηλαδή τον βασικό κορμό της ομάδας.

Οι 12 ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους και θα ενισχύσουν την ομάδα και στην πρώτη κατηγορία είναι οι Ντιαλό, Κυπριανού, Γιαννακού, Κολάνης, Μάστρου, Φωτίου, Θεράποντος, Κουλούρης, Βέσλεμ, Βλασόπουλος, Σωτηρίου, Κασιάκης. Να σημειωθεί πως αποκτήθηκαν οι Μπαρπούδης, Μπριζίντο, Βιέρα και Ευθυμίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ