aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑναμένει Αρμένιο διεθνή μέσο

Αναμένει Αρμένιο διεθνή μέσο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην Κύπρο για λογαριασμό της Αναγέννησης Δερύνειας, αναμένεται διεθνής Αρμένιος μέσος ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό, υπάρχει καταρχήν συμφωνία.

Με την κάθοδό του στην Κύπρο και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή μέσο, που συνοδεύεται από καλές συστάσεις και γι’ αυτό ο Αδάμος Αδάμου άναψε πράσινο για την απόκτησή του.

Αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Ως γνωστόν, Ελλαδίτης μέσος και Ρουμάνος στόπερ, συμμετέχουν στις προπονήσεις της Αναγέννησης. Από αύριο η ομάδα μπαίνει στην τρίτη εβδομάδα των προπονήσεων και οι ρυθμοί όλο και ανεβαίνουν.

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές και αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό με τον Ερμή και το Σάββατο θα ακολουθήσει αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα. Και τα δύο φιλικά θα γίνουν στη Δερύνεια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ