aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣAνακοίνωσε επιστροφή Θεράποντος και παραμονή Ευσταθίου

Aνακοίνωσε επιστροφή Θεράποντος και παραμονή Ευσταθίου

Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάκη Θεράποντος στην ομάδα μετά από δύο σεζόν και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρίστο Ευσταθίου.

Αναλυτικά:

«✅ Μάκης Θεράποντος, η επιστροφή ⚪️. Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πρόδρομο Θεράποντος, ο οποίος μετά από δύο σεζόν επιστρέφει στην ομάδα μας. Ο Μάκης επέλεξε να αγωνιστεί για 6η σεζόν με την φανέλα της Αναγέννησης με την οποία μετρά πέραν των 110 συμμετοχών και 18 γκολ. Δηλώνει περήφανος που θα τιμήσει τη φανέλα του Σωματείου μας στα 100 χρόνια ιστορίας του. Θα αγωνίζεται με το Νο77. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την πράσινη φανέλα!».

«Στην φαρέτρα της ομάδας και ο Ευσταθίου . Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Χρήστο Ευσταθίου, ο οποίος με τη σειρά του θα τιμήσει τη φανέλα του Σωματείου μας στα 100 χρόνια ιστορίας του, αγωνιζόμενος με το No11. Ευχόμαστε στον Εύστα υγεία και καλή επιτυχία με την πράσινη φανέλα! ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ