aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑνακοίνωσε απόκτηση Κωνσταντίνου και παραμονή Τόσκα

Ανακοίνωσε απόκτηση Κωνσταντίνου και παραμονή Τόσκα

Η Ανακοίνωση Δερύνειας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τόσκα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«✅Στα πράσινα ο Ντίνος⚪️ Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο οποίος με την σειρά του θα τιμήσει τη φανέλα της Αναγέννησης στα 100 χρόνια ιστορίας της. Ο Ντίνος (11/12/1991) θα αγωνίζεται με το νούμερο 30. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την πράσινη φανέλα! ».

«✅Παραμένει Δερυνειώτης και ο Τόσκας ⚽️! Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τόσκα. Για τον Τόσκα θα είναι η 2η συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα μας και αυτός με τη σειρά του θα τιμήσει τη φανέλα του Σωματείου μας στα 100 χρόνια ιστορίας του, αγωνιζόμενος με το No33. Την περσινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια Ευχόμαστε στο Δημήτρη υγεία και καλή επιτυχία με την πράσινη φανέλα!❇️  ⚪️ ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ