aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Αναγέννηση Δερύνειας - ώρα μηδέν...»

«Αναγέννηση Δερύνειας – ώρα μηδέν…»

Η Αναγέννηση Δερύνειας άρχισε την πώληση λαχνών για οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Μέσα από τα social media η ομάδα της Δερύνειας αναφέρεται στην οικονομική εκστρατεία.

Αναλυτικά:

«Αναγέννηση Δερύνειας – ώρα μηδέν…

Όταν η αξιοπρέπεια έχει κόστος και όταν η προσήλωση σε αρχές καταντά θλιβερή μοναδικότητα!

Όταν η παρατυπία και η ασυδοσία είναι ο κανόνας και όταν η σαθρότητα κρύβεται κάτω από το χαλί!

Έχουμε πρόβλημα!

Αναγέννηση Δερύνειας – ώρα μηδέν, ίσως να μην υπάρχει αύριο.

Στασιμότητα στην εκλογή Δ.Σ., κριτήρια, οφειλές, αβεβαιότητα… και μπροστά μας τα 100χρονα του Σωματείου μας! Ψες, ίσως μια από τι πιο σοβαρές και περιεκτικές συσκέψεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Αποφασιστικέ η δράση πάνω σε τέσσερεις άξονες.

Ο πρώτος και ο πιο άμεσος, η κυκλοφορία έκτακτου λαχείου. Για το σκοπό αυτό έχουμε εκδώσει λαχείο αξίας €50 με δώρα αξίας €2000, €1000 και €500. Ημερομηνία κλήρωσης 26/06/19, στις 7:30 μ.μ., στο οίκημα του Σωματείου. Απευθυνόμαστε σε εσάς, τα μέλη τους φίλους και τους εκτιμητές του έργου του Σωματείου.

Τον μόνιμο αιμοδότη μας. Πραγματικά έχουμε την ανάγκη σας. Λειτουργούμε με υπηρεσιακό Διοικητικό Συμβούλιο. Μην περιμένετε να σας πλησιάσουμε όλους, μας είναι πολύ δύσκολο.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να αποταθούν στα τηλέφωνα, 99684620 (Νίκος Γ. Λίλης – Αντιπρόεδρος), 99340434 (Δέσπω Αναστασίου- Γραμματέας), 99436277 (Πανίκος Αμυραγιάς – Αρχηγός Ποδ. Τμήματος) ή και σε οποιοδήποτε μέλος του απερχόμενου Δ.Σ.».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ