aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑναγέννηση Δερύνειας: Διπλή ενίσχυση με Φωτίου και Λεμέσιο

Αναγέννηση Δερύνειας: Διπλή ενίσχυση με Φωτίου και Λεμέσιο

Διπλή μετεγγραφική ενίσχυση για την Αναγέννηση Δερύνειας, που ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τους Νικόλα Φωτίου και Ανδρέα Λεμέσιο.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης για τον Νικόλα Φωτίου:

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, Νικόλα Φωτίου στην ομάδα μας.

Ο Νικόλας (11/11/1989) αγωνίστηκε στο παρελθόν με τα χρώματα της Αναγέννησης για 6 συνεχόμενες σεζόν όπου διετέλεσε και αρχηγός.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Άχνας και Ονήσιλλο Σωτήρας.

Ευχόμαστε στον Νικόλα κάθε προσωπική και επαγγελματική ευτυχία καθώς και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλλα.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης για τον Ανδρέα Λεμέσιο:

Το Δ.Σ. Αναγέννησης Δερύνειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λεμέσιου.

Ο Ανδρέας (24/09/1997) αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Κατά την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία κατέγραψε 12 συμμετοχές. Στο παρελθόν είχε περάσει και από την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματικη ευτυχία, με πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλλα.

288266746 548688890236023 3399384538862785154 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ