aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑμυραγιάς: «Συνεχίζουμε προσγειωμένα»

Αμυραγιάς: «Συνεχίζουμε προσγειωμένα»

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η Αναγέννηση, οι παίκτες της οποίας άκουσαν τον προπονητή να τους ζητά να παραμείνουν προσγειωμένοι. Η ομάδα της Δερύνειας έχασε δύσκολα από την ΑΕΛ στο Τσίρειο με 1-0 με πέναλτι, ενώ μπορούσε να νικήσει την Ομόνοια με την οποία έμεινε στο 2-2.

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων, Πανίκος Αμυραγιάς, δήλωσε: «Για να έχουν αξία οι εμφανίσεις της ομάδας μας, πρέπει να δώσουμε συνέχεια. Με την ΑΕΛ χάσαμε με ένα πέναλτι, που εάν δινόταν σε ντέρμπι ακόμη θα το συζητούσαν, ενώ με την Ομόνοια αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμη και γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένα. Έχουμε δείξει ότι είμαστε ομάδα με δυνατότητες».

Για τον προσεχή αγώνα με τον Ερμή, δήλωσε: «Ο στόχος θα είναι το θετικό αποτέλεσμα». Αυτή την εβδομάδα δεν θα γίνει φιλικό παιχνίδι επειδή δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί αντίπαλος. Από εβδομάδας θα διαφανεί αν ο Ντιαλό θα προλάβει τον αγώνα τον Ερμή, ενώ ο Κυπριανού που επίσης απέχει των προπονήσεων δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ