aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑμφίβολος ο Ντιαλό, δεν ανησυχούν για Κυπριανού

Αμφίβολος ο Ντιαλό, δεν ανησυχούν για Κυπριανού

Μετά τα παιχνίδια με την ΑΕΛ και την Ομόνοια, όπου η Αναγέννηση έστειλε πολύ θετικά μηνύματα και πήρε ένα βαθμό, ακολουθούν επίσης δύσκολες δοκιμασίες.  Η ομάδα του Αδάμου Αδάμου θα δώσει δύο εκτός έδρας ματς.

Συγκεκριμένα την Κυριακή θα βρεθεί στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει τον διψασμένο για βαθμούς Ερμή (προέρχεται από δύο ήττες) και στη συνέχεια θα πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Ο Αδάμου θα ξεκινήσει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του και θα ετοιμάσει το πλάνο του για να «χτυπήσει» η ομάδα του τον αγώνα με τον Ερμή. Πονοκεφαλιάζει τον Κύπριο προπονητή ο τραυματισμός του Ισάγκα Ντιαλό ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από το παιχνίδι με την Ομόνοια και από τότε ο Γάλλος δεν προπονήθηκε.

Σε περίπτωση που δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Αδάμου εννοείται ότι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Όσον αφορά στον Ανδρέα Κυπριανού αναμένεται ότι θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και θα είναι «παρών» στον αγώνα με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ