aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΆγριο και ειρωνικό χώσιμο από την Αναγέννηση στην ΕΝΠ!

Άγριο και ειρωνικό χώσιμο από την Αναγέννηση στην ΕΝΠ!

Μέσω της πιο κάτω ανάρτησης, η διοίκηση της Αναγέννησης Δερύνειας τα… χώνει άγρια και με ειρωνικό τρόπο στους ανθρώπους της ΕΝΠ, για τη συμπεριφορά -όπως αφήνεται να νοηθεί- που είχαν οι τελευταίοι απέναντι στους πράσινους μετά το 0-0 στο γειτονικό ντέρμπι της Παρασκευή (26/01). Η ανάρτηση συνοδεύεται με την πιο κάτω φωτογραφία του Άλμπερτ Άινσταϊν και ένα γνωστό απόφθευγμά του.

Αναλυτικά:

«RESPECT!

1) 11 Χρόνια στο ΔΣ.

2) Επισκεφτήκαμε περισσότερα από τα μισά γήπεδα της Κύπρου!

3) Περισσότεροι από 140 ποδοσφαιρικοί αγώνες!

4) Αρκετές νίκες – πολλές ισοπαλίες – πολλές ήττες.

5) Χθες για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια η αποστολή μας δεν ρωτήθηκε από κανένα παράγοντα της φιλοξενούσας ομάδας, εάν θέλουμε ένα ποτήρι νερό, ένα καφέ!

6) Αντί αυτού κάποιοι “φίλοι” στο τέλος ήρθαν με επιθετικές προθέσεις να μας ζητήσουν και εξηγήσεις, γιατί η ομάδα μας ήταν παθιασμένη και δεν ήρθε να χάσει.

7) Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και για τα καλά σας λόγια.

8) Δεν θα ασχοληθούμε με καμία ανακοίνωση χαμηλού επιπέδου και προσβλητικού περιεχομένου (π.χ. καραόλος τίτσιρος κλπ, δεν πρόκειται να κατεβούμε στο επίπεδο σας).

9) Με τον προϋπολογισμό που κάναμε εμείς, ίσως το complex όπως κάποιοι γράφουν και λένε, να τους έρχεται boomerang!

10) Δεν είμαστε από το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν, ούτε από το Τζαλαλαμπάντ του Αφγανιστάν. Είμαστε οι γείτονες όπως μας αποκαλείτε από την Δερύνεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ