aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑγνοεί τη νίκη, έμεινε στον πάτο

Αγνοεί τη νίκη, έμεινε στον πάτο

Η Αναγέννηση προδόθηκε από τα τραγικά λάθη στην άμυνα και έφυγε με την ήττα από το Δασάκι. Η νέα βαριά ήττα (3-5), που ήταν η 5η στο πρωτάθλημα σε 6 αγωνιστικές, άφησε την Αναγέννηση στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη.

Η ομάδα του Αδάμου ήταν καλή μεσοεπιθετικά, πέτυχε τρία γκολ, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα. Ωστόσο, έμπαζε στην άμυνα και ήλθε φυσιολογικά η ήττα. Όταν πηγαίνεις σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι «6 βαθμών» και πετυχαίνεις τρία γκολ και δεν μπορείς να έχεις βαθμολογικό κέρδος, τότε υπάρχει πικρία και προβληματισμός.

Με τέτοια άμυνα δεν πας πουθενά και είναι κάτι που θα επιδιώξει στο προσεχές διάστημα να βελτιώσει ο Κύπριος τεχνικός για να μην επαναληφθούν τα λάθη που στοίχισαν προχθές. Για πρώτη φορά φέτος παρουσιάστηκε τόσο κακή αμυντικά και το πλήρωσε.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές για την ομάδα της Δερύνειας ήταν ο τερματοφύλακας Βιέιρα και ο κεντρικός αμυντικός Ντιαλό, που βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα και φέρουν ευθύνη στα τέσσερα από τα πέντε γκολ. Οι Φουρτάδο και Βέσλεμ πέτυχαν τα πρώτα τους φετινά γκολ. Επόμενο παιχνίδι, μετά τη διακοπή, είναι με την Καρμιώτισσα στο «Τάσος Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ