aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑδάμου: «Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό»

Αδάμου: «Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό»

Η Αναγέννηση ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή από τον Ερμή, ωστόσο ο προπονητής της, Αδάμος Αδάμου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μιλώντας τους ποδοσφαιριστές του, ο Κύπριος τεχνικός επιδίωξε να ανεβάσει το ηθικό τους. «Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και μας αδικεί το αποτέλεσμα με τον Ερμή. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Παρά την ήττα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό και θα έρθει και η νίκη. Ψηλά το κεφάλι. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων στους παίκτες του.

Ο Αδάμου είδε την ομάδα του να παρουσιάζεται ανταγωνιστική στα πρώτα τρία παιχνίδια, να κοιτάζει ΑΕΛ, Ομόνοια και Ερμή στα μάτια, αλλά στο τέλος να αδικείται από τη διαιτησία και να μην παίρνει ό,τι της άξιζε.  Χωρίς καμία αμφιβολία η Αναγέννηση άξιζε πολύ περισσότερα από τον ένα βαθμό που πήρε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Ακολουθεί άλλο ένα ψηλό εμπόδιο, καθώς την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ