aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑδάμου: «Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας»

Αδάμου: «Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας»

Ικανοποιημένος από την ανασταλτική λειτουργία της Δερύνειας και όχι τόσο από την επιθετική έμεινε ο Αδάμος Αδάμου, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για τη βελτίωση της ομάδας του στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και να της ευχηθώ καλή συνέχεια. Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας και ήταν αίνιγμα πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες. Είμαστε μία ομάδα που έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία και πολλοί παίχτες προέρχονται από εκεί. Χρειαστήκαμε χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα της πρώτης κατηγορίας, όμως δείξαμε πως είμαστε μία σκληροτράχηλη ομάδα.

Ξέραμε πως θα αγωνιζόταν η ΑΕΛ στο γήπεδο της και μπροστά στον κόσμο της. Στον ανασταλτικό τομέα δουλέψαμε πολύ πειθαρχημένα και εκτός από κάποιες προϋποθέσεις δεν αφήσαμε την ΑΕΛ να δημιουργήσει ευκαιρία. Πρέπει να βελτιωθούμε στη δημιουργία και πιστεύω πως στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι.

Παρουσιαστήκαμε όπως το περίμενα και δεχθήκαμε πίεση από την ΑΕΛ. Αντέξαμε και δυστυχώς ήρθε το γκολ από πέναλτι. Αυτό που απομένει είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος πως σε όλα τα ματς θα διεκδικούμε είτε βαθμό είτε βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ