«Αν γυρίζαμε το παιχνίδι, θα θεωρούσαν ότι ο Ολυμπιακός το έστησε»

Για όλα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας μίλησε (Super Sport FM) ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Γιώργος Κούννου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναστολή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την απόφαση: Κατ’ αρχήν να πούμε ότι η κατάσταση βρίσκεται σε ένα τέλμα και κάποιοι σφυρίζουν αδιαφορία. Ο Ολυμπιακός σέβεται την απόφαση που έχει πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή. Ο Ολυμπιακός θέλει να διαλευκανθεί αυτό το ζήτημα. Παράλληλα, μας παραξενεύει η στιγμή που γίνεται η αναβολή. Αυτές οι αλλαγές γίνονται στο τέλος της κάθε αγωνιστικής χρονιάς».

Για τον λόγο που πήρε την απόφαση η ΚΟΠ: «Μας προβληματίζει η στιγμή γιατί δεν ξέρουμε που αποσκοπεί και ποιους εξυπηρετεί αυτή η απόφαση. Γνωρίζουμε εδώ και μήνες ότι υπάρχουν τα προβλήματα. Έρχεται η αναβολή, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν στην 1η θέση και πάλευε για να βγει στην α’ κατηγορία».

Τι απαντάτε εσείς σε αυτούς που έλεγαν πως αν παιζόταν το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε; «Αυτές είναι κουβέντες του καφενέ. Αν δούμε την πορεία μας μέχρι τώρα, πιστεύαμε ότι θα ανατρέπαμε αυτή την κατάσταση. Είναι καθαρά ποδοσφαιρικό το θέμα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας».

Για την ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη, χρειάζεται να έχει εφεδρική γεννήτρια η γηπεδούχος ομάδα και θεωρούμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό το κάναμε, αφού αν πηγαίναμε στο παιχνίδι και το γυρίζαμε, θα θεωρούσαν ότι ο Ολυμπιακός το έστησε».

Για τα συνεννοημένα παιχνίδια: «Εμείς τονίζουμε, πως ο Ολυμπιακός είναι καθαρός. Δεν έχει έρθει ούτε και ένας φάκελος. Για αυτό είπαμε ότι μας προβληματίζει. Γενικά, θέλουμε την αλλαγή, θέλουμε ένα υγιές ποδόσφαιρο, όπως το προστάζει η ιστορία μας. Μακριά από σκοπιμότητες και στοιχηματισμούς».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ