aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Ζέβρα» ο Σεμέδο, «κλειδί» ο «Καραβίδας» (pics)

«Ζέβρα» ο Σεμέδο, «κλειδί» ο «Καραβίδας» (pics)

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Γουίλι Σεμέδο είναι οριστικά ποδοσφαιριστής της Σαρλερουά, αφού η βελγική ομάδα τα βρήκε με την Αλκή Ορόκλινη και οι κυανέρυθροι θα βάλουν στο ταμείο τους ένα σεβαστό ποσό.

Ο 23χρονος Γάλλος εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Σαρλερουά και στην ανακοίνωση τονίζεται ότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ενώ γίνεται αναφορά στα πέντε γκολ και δύο ασίστ που κατέγραψε φέτος στην Αλκή. «Ολόκληρη η οικογένεια της Σαρλερουά, καλωσορίζει τον Γουίλι», αναφέρεται μεταξύ άλλων, ενώ για τίτλο επιλέχθηκε το εξής: «O Γουίλι Σεμέδο είναι ζέβρα».

Εξάλλου, ο ατζέντης Νταβίντ Λασαρασίνα (αριστερά στην κεντρική φωτό), ο οποίος ολοκλήρωσε το deal ανάμεσα στις υπόλοιπες πλευρές, ευχαριστεί τον μάνατζερ του Σεμέδο στην Κύπρο, Κώστα Χριστοδούλου («Καραβίδα»). «Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Γουίλι Σεμέδο με την υπογραφή της K & O. Ο ποδοσφαιριστής μετακομίζει στο Βέλγιο για λογαριασμό της Royal Charleroi Sporting Club. Good Luck Willy», αναφέρεται στη σελίδα της εταιρείας δικαιωμάτων του «Καραβίδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ