aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Ζεσταίνονται» οι Κινιόνες και Λοϊζίδης

«Ζεσταίνονται» οι Κινιόνες και Λοϊζίδης

Ο Ούρκο Πάρντο τραυματίστηκε στα πλευρά και θα μείνει εκτός δράσης για δύο ή τρεις εβδομάδες. Έτσι, ο Κώστας Σακκάς θα παρατάξει την Αλκή απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος», με νέο πρόσωπο κάτω από τα δοκάρια. Τη θέση διεκδικούν οι Ραφαέλ Κινιόνες και Γιώργος Παναγή, οι οποίοι στα προηγούμενα παιχνίδια συγκαταλέγονταν εναλλάξ στην αποστολή. Ελαφρύ προβάδισμα έχει ο τερματοφύλακας από τη Βενεζουέλα, ωστόσο, ακόμη δεν πάρθηκε η απόφαση από την τεχνική ηγεσία ποιος από τους δύο θα προτιμηθεί.

Από τη μια, μπορεί να ειπωθεί ότι σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να δεχτεί αρκετή πίεση η «Αθάνατη» θα στερηθεί την εμπειρία του Πάρντο, από την άλλη, όμως, είναι ευκαιρία για όποιον από τους δύο αγωνιστεί να δείξει ότι έχει θέση σε ομάδα Α’ Κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνου για το παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους βρίσκεται ο τιμωρημένος Δημήτρης Κυπριανού, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Παναγιώτης Λοϊζίδης και Μαρλόν ντα Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ