aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΥψίστης σημασίας για την Αλκή

Υψίστης σημασίας για την Αλκή

Καμία ασφάλεια σε ό,τι αφορά στην παραμονή της στην Α’ Κατηγορία δεν εξασφαλίζει στην Αλκή ο ένας βαθμός διαφορά από την Πάφος FC που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «κυανέρυρθοι» χρειάζονται να έχουν μια καλή συγκομιδή στα προσεχή παιχνίδια, που θα τους επιτρέψει να ανοίξουν κι άλλο τη ψαλίδα από τους «γαλάζιους» της Πάφος, μέχρι το μεταξύ τους επόμενο ματς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο «Αμμόχωστος».

Γι’ αυτό, παιχνίδια όπως το επικείμενο κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ερχόμενη Δευτέρα είναι υψίστης βαθμολογικής σημασίας για την «Αθάνατη», κάτι που φρόντισε να μεταφέρει στους παίκτες του και ο Κώστας Σακκάς. Ο Κύπριος τεχνικός περιμένει να δει από αυτούς αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τη Δόξα, καθώς ξέρει ότι ενδεχόμενη επιτυχία θα δώσει εκτός από βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Τραϊτσέφσκι, ενώ οι Φλόρες, Χριστοφή και Ιβάν Κάρλος που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό το προηγούμενο διάστημα, είναι πλέον διαθέσιμοι. Πρόβλημα προέκυψε με τον Σταύρου, ο οποίος είναι αμφίβολος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ