aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Υπάρχει... εύνοια κυρίως στις μεγάλες ομάδες»

«Υπάρχει… εύνοια κυρίως στις μεγάλες ομάδες»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής της Αλκής, Σάββας Δαμιανού.

Η κλήση του τερματοφύλακα της ομάδας, Ούρκο Πάρντο: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τον ίδιο. Είναι τιμή μας αυτό και είμαστε περήφανοι. Αναμένουμε να τον δούμε με το εθνόσημο και πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει πολλά. Πιστεύω ότι με την πάροδο κάποιων αγώνων θα πάρει φανέλα βασικού. Οι προπονητές ξέρουν καλύτερα, αλλά όταν και εφόσον κληθεί θα τιμήσει την φανέλα της Εθνικής».

Για τα ανεπιτυχή τελευταία αποτελέσματα: «Η Αλκή άρχισε καλά με βάσει το πρόγραμμα, κάποια κούραση είναι αναμενόμενη. Πιστεύουμε ότι η ανάκαμψη της ομάδας άρχισε και αυτό φαίνεται από τις προπονήσεις. Τα παιδιά θα ξεκουραστούν και θα παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι και δυνατοί ενόψει της συνέχειας. Το βαρύ σκορ με το οποίο ηττήθηκα από την Δόξα ήταν εκτός προγράμματος. Χάσαμε και από ΑΕΚ και ΑΕΛ που θεωρώ ήταν εντός προγράμματος. Θα συγκεντρωθούμε και να μαζέψουμε δυνάμεις».

Για τον παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα: «Δεν υπάρχουν επιστροφές (σ.σ. αγωνιστικά), ίσως ο Πάρπας. Υπάρχουν όμως απουσίες και λόγω καρτών. Όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα αρπάξουν την ευκαιρία και θα δώσουν τον καλό τους εαυτό. Μιλάμε για τον Απόλλωνα, που πιστεύω ότι μαζί με την ΑΕΚ είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες. Έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίες το μεταξύ μας παιχνίδι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι παρά μόνο να κερδίσουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι όπως το περιμέναμε, δύσκολο. Με την αλλαγή που έγινε με τις κάρτες (σ.σ. οι ποδοσφαιριστές χάνουν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους στις 3) υπάρχει εύνοια κυρίως στις μεγάλες ομάδες και αυτό πρέπει να το ξαναδούμε. Με 3 κάρτες σε 36 αγωνιστικές ευνοούνται οι ομάδες που έχουν βάθος στο ρόστερ, δηλαδή οι μεγάλες. Εκτός από τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ που είχαν μικρότερα σκαμπανεβάσματα, στις υπόλοιπες είναι μεγαλύτερα. Είναι θέμα των ομάδων αυτό διότι φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με τις κάρτες. Δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει από τις 4 να πάει στις 3».

Για την μετεγγραφική Ιανουαρίου: «Υπάρχει ένα αρχικό πλάνο, το ψάχνω καθημερινά για κάποιους ποδοσφαιριστές και θα το συζητήσω με τον πρόεδρος. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικονομικό. Χρειαζόμαστε τουλάχιστο 2-3 ποιοτικές κινήσεις. Εγώ είμαι έτοιμος, δεν θέλω να μιλήσω για θέσεις, όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε τις θέσεις. Είναι σημαντικό να βρούμε τα λεφτά και αν υπάρξουν ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποχωρήσουν, να δούμε πως θα τους καλύψουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ