aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΒρίσκει στήριξη και συνεχίζει ο Λόππας!

Βρίσκει στήριξη και συνεχίζει ο Λόππας!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο προβληματισμός που εξέφρασε ο Άντης Λόππας και η πρόθεσή του να αποχωρήσει αφού δεν είχε την στήριξη που ανέμενε το προηγούμενο διάστημα, έχει ταρακουνήσει επιφανείς φίλους της Αλκής. Γι’ αυτό και προσέγγισαν τον πρόεδρο, εκφράζοντάς του τη στήριξή τους και παροτρύνοντάς τον να συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου.

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί, εκτός απροόπτου, τον κ. Λόππας στην απόφαση να συνεχίσει στην προεδρία του συλλόγου και για τη νέα περίοδο. Όσον αφορά στις σκέψεις για εταιρεία, είναι κάτι που θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση του σωματείου, παρόλο που για την ώρα δεν κερδίζει έδαφος ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παράλληλα, την ερχόμενη βδομάδα ο πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον προπονητή Σάββα Δαμιανού, για να συζητήσουν το θέμα επέκτασης της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι δυο τους θα δώσουν τα χέρια αφού υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Ακολούθως, θα… τρέξει ο προγραμματισμός, με προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ώστε η Αλκή να είναι πανέτοιμη εγκαίρως.

Την ίδια ώρα, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρούκα, Ιτουά, Πάρπας και ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Ενγκομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ