aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Τρέχει» για τρεις πρωτοκλασάτους

«Τρέχει» για τρεις πρωτοκλασάτους

Άλλες 5-6 μετεγγραφές θα επιδιώξει να υλοποιήσει στο προσεχές διάστημα η Αλκή. Η ομάδα της Λάρνακας έχει ως στόχο, να προσθέσει στο ρόστερ της τρεις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Επιθετικό κορυφής, εξτρέμ και ανασταλτικό μέσο.

Σ’ αυτές τις τρεις θέσεις δίνει έμφαση ο Κώστας Σακκάς, θέτοντας ψηλά τον πήχη. Θα επιδιώξουν στην Αλκή να πείσουν ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό και γεμάτες σεζόν, να φορέσουν την κυανέρυθρη φανέλα. Για να επιτευχθεί ο στόχος τους, χρειάζεται υπομονή και καλός χειρισμός για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Παράλληλα, με τις τρεις πιο πάνω περιπτώσεις, στην Αλκή θα κινηθούν τουλάχιστον για άλλους δυο ποδοσφαιριστές που θα προσδώσουν βάθος. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη σε ποιες θέσεις. Ενδεχομένως οι μετεγγραφές αυτές να υλοποιηθούν στην πορεία και ενώ η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Κώστας Σακκάς θα αναζητήσει και επιλογές εντός συνόρων. Κυρίως νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, που ενδέχεται να πάνε στην Αλκή με τη μορφή δανεισμού από άλλες ομάδες.

Η προετοιμασία της Αλκής θα αρχίσει αύριο και για ένα τετραήμερο θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 2 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Άδωνη στο Δάλι. Για την προπόνηση που θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ και τον κόσμο, θα ενημερώσει το σωματείο τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ