aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Το θέλεις εσύ, το θέλω κι εγώ»

«Το θέλεις εσύ, το θέλω κι εγώ»

ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα (19:00 Cytavision 1, Active) στο «Αμμόχωστος», με την Αλκή να υποδέχεται τον Άρη, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας. Και οι δύο ομάδες έχουν ως κοινό τους στόχο την κατάκτηση της νίκης, με τις πιθανότητες σε ό,τι αφορά στο ποια θα επικρατήσει να είναι μοιρασμένες.

Η «Αθάνατη» αγωνίζεται στην έδρα της και μπροστά στο κοινό της θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της στη φετινή σεζόν, μετά το διπλό στην πρεμιέρα σε βάρος του Εθνικού. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» από πλευράς της αναζητά το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, θέλοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος από τα προηγούμενα ματς, όπου δικαιούταν κάτι περισσότερο από δύο ισοπαλίες. Τόσο η λαρνακιώτικη όσο και η λεμεσιανή ομάδα φανέρωσαν πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα τους παιχνίδια και άφησαν υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας του μαραθωνίου, όπου αδιαπραγμάτευτος στόχος τους είναι η αποφυγή των περιπετειών του υποβιβασμού το συντομότερο.

Από ένα αγωνιστικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες ενόψει του σημερινού μεταξύ τους ματς. Ο προπονητής της Αλκής, Σάββας Δαμιανού, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βασίλεφ, ενώ προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μου, με τον Πάρντο ν’ αναμένεται να πάρει θέσει κάτω από τα δοκάρια της «Αθάνατης», ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Νγκομό. Η Αλκή αναμένεται να έχει τη στήριξη και του 12ου της παίκτη. «Ακόμη ένας σημαντικός αγώνας για την ομάδα μας, όπου οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν και τη βοήθεια του κόσμου.  Όλοι γήπεδο να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα», το μήνυμα της διοίκησης.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά για τον Άρη, ο Νικόλας Μαρτίδης δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του Ενγκολό, το κενό του οποίου αναμένεται να αναπληρώσει ο Αουρέλιο. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν οι Πάγκαλος και Αλέξε, οι οποίοι είναι έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Βέβαια το πιο πιθανό, είναι να μείνουν στον πάγκο και ν’ αρχίσουν οι ίδιοι που αγωνίστηκαν με την Ανόρθωση (με εξαίρεση τον Ενγκολό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ