aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤο πολύ δύο μετεγγραφικές κινήσεις

Το πολύ δύο μετεγγραφικές κινήσεις

Ότι ο Αλκή χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, αυτό είναι δεδομένο. Μάλιστα, πρόθεση των κυανέρυθρων είναι να αποκτήσουν δύο παίκτες στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως λέχθηκε δια στόματος του προέδρου του σωματείου Άντη Λόππα.

Ο Σάββας Δαμιανού δεν ενημέρωσε ακόμη τη διοίκηση για τις προθέσεις του, ωστόσο γνωρίζει ότι λόγω στενών οικονομικών δεδομένων, δύσκολα θα γίνουν τέσσερις κινήσεις. Θα εξαρτηθεί ασφαλώς από την εξέλιξη υποθέσεων με παίκτες που πιθανόν να πωληθούν ή που ενδεχομένως θελήσουν να αποχαιρετήσουν την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της «Αθάνατης» συνεχίζεται ενόψει του δύσκολου ματς κόντρα στον Απόλλωνα. Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στην Αλκή για ανασύνταξη, μετά τα τέσσερα σερί αποτελέσματα. Για την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους της Λεμεσού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ντιακιτέ, Ενγκομό και Φραγκέσκου, δύσκολα θα προλάβει ο Πιεράτσι, ενώ για τους Πάρπας και Ιτούα εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμοι να αγωνιστικούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ