aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤο όνειρο του Λόππα και οι προσπάθειες ενίσχυσης

Το όνειρο του Λόππα και οι προσπάθειες ενίσχυσης

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο μεγάλος στόχος της Αλκής, που ήταν η άνοδος στην Α’ Κατηγορία, επιτεύχθηκε και η διοίκηση του Άντη Λόππα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένη για τους κόπους και τις θυσίες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Το μεγάλο όνειρο, όμως, του προέδρου της «Αθάνατης» είναι η ομάδα της Ορόκλινης ν’ αποκτήσει το δικό της γήπεδο.

Η αποκάλυψη έγινε διά στόματος του Άντη Λόππα, ο οποίος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις τόνισε ότι έχουν γίνει κάποια σχέδια και πως υπάρχει αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση του έργου εντός του 2018. Αν τελικά θα μπορέσει να γίνει πράξη η επιθυμία της διοίκησης της Αλκής, αυτό είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

Όσον αφορά στα θέματα προγραμματισμού της ομάδας, ο Σάββας Δαμιανού πραγματοποίησε ταξίδι στην Πορτογαλία με σκοπό να παρακολουθήσει μετεγγραφικούς στόχους. Ο Κύπριος τεχνικός φαίνεται πως έχει εντοπίσει δύο καλές περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στην επίθεση και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Απ’ εκεί και πέρα, γίνονται συζητήσεις με παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους και ήδη έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν και στη νέα σεζόν οι Ντουβεντρού, Φραγκέσκου, Κωνσταντίνου και Στρατηλάτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ