aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤιμωρείται όταν ανοίγεται

Τιμωρείται όταν ανοίγεται

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η προχθεσινή βαριά ήττα με 0-5 στο «Αμμόχωστος» από τη Δόξα δεν μπορούσε παρά να πληγώσει την Αλκή Ορόκλινη. Ωστόσο, δεν υπάρχει καιρός για μεμψιμοιρίες. Ακολουθεί πολύ απαιτητική εβδομάδα με δύο υποχρεώσεις, μεθαύριο στο ΓΣΖ με τον Ερμή (20:00) και το Σάββατο στην έδρα της ΑΕΚ.

Ο Σάββας Δαμιανού θα προσπαθήσει να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών, ενώ έχει δουλειά αναφορικά και με την αμυντική γραμμή. Όχι μόνο επειδή δεν είναι λίγα τα 13 γκολ παθητικό σε οκτώ παιχνίδια. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στα ματς με τους ανταγωνιστές της, κατά τα οποία δέχτηκε εννιά τέρματα (Πάφος 1-1, Άρης 3-3, Δόξα 0-5). Σε αντίθεση με τα παιχνίδια απέναντι στους μεγάλους, όταν δηλαδή έχει κύριο στόχο να μη δεχτεί γκολ (π.χ.: Ανόρθωση 0-1, ΑΠΟΕΛ 0-1).

Από εκεί και πέρα, στο μεθαυριανό παιχνίδι θα στερηθεί τον «κιτρινισμένο» Φαμπρίσιο Σιμόες. Πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Σέργιος Αβραάμ και Ράντοσλαβ Βασίλιεφ. Ο τελευταίος αγωνίστηκε για οκτώ λεπτά προχθές, για πρώτη φορά μετά το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση (0-1). Καλύτερα είναι και ο Στέλιος Πάρπας, ενώ εξέτισε την ποινή του ο Παναγιώτης Φραγκέσκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ