aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΘέλει το «διπλό» μέσα στο Παφιακό

Θέλει το «διπλό» μέσα στο Παφιακό

Ο στόχος της Αλκής στο αυριανό παιχνίδι στο Παφιακό κόντρα στην τοπική Πάφος FC είναι ξεκάθαρος. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για την «Αθάνατη», η οποία έχει κλέψει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις.

Ο προπονητής της, Σάββας Δαμιανού, έχει ήδη έτοιμο το πλάνο του για τον τρόπο με τον οποίο η Αλκή θα αντιμετωπίσει τους γαλάζιους και στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα το ανακοινώσει στους παίκτες του. Δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα λόγω τραυματισμού ο Βασίλεφ και θα τον αντικαταστήσει ο νεοαποκτηθείς Φαμπρίσιο, ενώ ο Πάρντο αναμένεται να πάρει τη θέση του Στρατηλάτη και να υπερασπιστεί την εστία της «Αθάνατης».

Εν τω μεταξύ, παραλήφθηκε χθες και το πιστοποιητικό εγγραφής του 30χρονου Καμερουνέζου μέσου Ζιλ Μίτσε Νγκόμο, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο, η συμπερίληψη του έμπειρου ποδοσφαιριστή στην αποστολή εναπόκειται στην κρίση του προπονητή της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ