aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΘέλει να κάνει ένα βήμα μακριά από τις περιπέτειες

Θέλει να κάνει ένα βήμα μακριά από τις περιπέτειες

Από τη στιγμή που τα πάντα είναι ανοικτά και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε ότι αφορά την υπόθεση διαβάθμιση (όσο κι αν η Αλκή δεν κινδυνεύει με αυτόματη πτώση) στην Αλκή δεν επαναπαύονται και δεν θεωρούν τίποτα δεδομένο. Άλλωστε οι 23 βαθμοί δεν είναι αριθμός που δίνει άνεση και σιγουριά.

Γι’ αυτό και στο σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ, η ομάδα του Δαμιανού θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις τη νίκη. Γνωρίζουν και αναγνωρίζουν βέβαια πως απέναντι τους θα βρουν μιαν ομάδα που διψά και έχει ανάγκη κι αυτή το τρίποντο, αλλά αυτό δεν θα τους εμποδίσει από του να κάνουν κατάθεση ψυχής για να ανέβουν ένα σκαλί πιο ψηλά από τις περιπέτειες.

Τα προβλήματα για την ομάδα της Λάρνακας είναι γνωστά, με τον Ντιακιτέ να μην προλαβαίνει όπως όλα δείχνουν το σημερινό παιγνίδι, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ εκτός ομάδας είναι και ο Πάρπας. Ο Σάββας Δαμιανού με ότι υλικό έχει στα χέρια του θα πορευτεί και σε αυτό το παιγνίδι.

Δεν αναμένεται πάντως να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Όποιοι και να κληθούν να αγωνιστούν ωστόσο δεν υπάρχει άλλη σκέψη εκτός από το βαθμολογικό κέρδος στο παιγνίδι αυτό. Πράγμα που αν το καταφέρουν θα τους φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ