aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Θα είναι σαν ένας τίτλος»

«Θα είναι σαν ένας τίτλος»

Ο Κώστας Σακκάς μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM, τονίζοντας ότι μπορεί να σωθεί η Αλκή. «Όλοι μάς θεωρούν την πιο αδύνατη ομάδα. Κάθε άλλο. Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν δυνατοί και νιώθουμε όλοι ότι υπερβάλλοντας εαυτόν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μία από τις δυο ομάδες, με τις οποίες παλεύουμε για την παραμονή. Αν το πετύχουμε θα είναι σαν να και κατακτήσαμε έναν τίτλο».

Ο Κύπριος προπονητής μίλησε αρχικά για την πρόσφατη επιτυχία εις βάρος της ομάδας της Αραδίππου: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Θεωρώ ότι οι ομάδες που θα στραβοπατήσουν με τον Ερμή, χωρίς να τον υποτιμούμε, θα έχουν πρόβλημα. Δεν θέλαμε να το πάθουμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος της ημέρας πήραμε την πολυπόθητη νίκη, που μας δίνει ελπίδες για τη σωτηρία».

Σχολιάζοντας τη μάχη της σωτηρίας, είπε ότι η Πάφος FC ίσως να χρειάζεται ακόμα έναν βαθμό για να είναι σίγουρη για την παραμονή και ακολούθως αναφέρθηκε στην υποψήφια τριάδα: «Η Δόξα, η Αλκή και η Ένωση θα δώσουν μάχη για να μπορέσουν δύο από αυτές να μείνουν στην κατηγορία. Η επόμενη αγωνιστική είναι σημαντική, παίζουμε με τη Δόξα στο Μακάρειο και θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα για εμάς την επόμενη ημέρα. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε για να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες μας. Ίσως για τις δύο ομάδες που διεκδικούν την παραμονή μαζί μας να είναι πιο εύκολο το πρόγραμμα γιατί έχουν το παιχνίδι με τον Ερμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ