aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤέλος ο Δαμιανού!

Τέλος ο Δαμιανού!

Παρελθόν από την Αλκή Ορόκλινη αποτελεί ο Σάββας Δαμιανού, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση έθεσε την παραίτησή του ενώπιων του Δ.Σ. η οποία έγινε αποδεκτή.

«Ο Σάββας Δαμιανού έφυγε από την ομάδα ως φίλος. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του τα τελευταία 3 χρόνια. Κατέκτησε με την ομάδα το Κύπελλο Γ’ Δ’ κατηγορίας την περίοδο 2015-16, ενώ μετρά δύο ανόδους (από την Γ’ κατηγορία και τη Β’ κατηγορία ως πρωταθλητές). Οδήγησε την Αλκή στην παραμονή της στην Α’ κατηγορία», τονίζεται αρχικά στην ανακοίνωση και ακολούθως γίνεται αναφορά στην παρουσία που είχε ο Κύπριος κόουτς στην ομάδα της Λάρνακας.

«Ο Σάββας Δαμιανού υπηρέτησε την Αλκή από διάφορα πόστα (ποδοσφαιριστής, βοηθός προπονητή και προπονητής) και η παρουσία του στο σωματείο έχει να κάνει με την αγάπη που τρέφει στην Αλκή. Το Δ.Σ. είναι απόλυτα ικανοποιημένο από τα όσα έχει προσφέρει ο Σάββας στην ομάδα μας και μπορεί οι δρόμοι να χωρίζουν τη δεδομένη στιγμή, αλλά όταν αναφερόμαστε στο όνομα του κ. Δαμιανού θα γνωρίζουμε όλοι ότι αναφερόμαστε σε ένα Αλκαίο. Συνεπώς αυτή η φιλία που αναπτύχθηκε, δεν πρόκειται να σταματήσει να υφίσταται», υπογραμμίζεται.

Και καταληκτικά αναφέρεται: «Το Δ.Σ. της Αλκής θέλει να ευχαριστήσει τον Σάββα Δαμιανού για την προσφορά του στο σωματείο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ