aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤα τέσσερα κακά της μοίρας της Αλκής

Τα τέσσερα κακά της μοίρας της Αλκής

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το προψεσινό 2-4 στο «Αμμόχωστος» από την ΑΕΛ δημιούργησε λόγους για προβληματισμό στις τάξεις της Αλκής. Ο πρώτος, αφορά στις τρεις σερί ήττες της, που τη φέρνουν σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Κι αν ο κίνδυνος του απευθείας υποβιβασμού μοιάζει απομακρυσμένος, δεν ισχύει το ίδιο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έμειναν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η α’ φάση και η Νέα Σαλαμίνα ακολουθεί στους δύο βαθμούς, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να πλησιάσει και όποιος από τους Ολυμπιακό και Άρη εξασφαλίσει είσοδο στα πλέι άουτ.

Ο δεύτερος λόγος αφορά στην εικόνα των ποδοσφαιριστών του Σάββα Δαμιανού κατά το πρώτο ημίχρονο. Η άμυνα της «Αθάνατης» κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, αφού δέχτηκε τρία τέρματα, ενώ η εστία της κινδύνεψε άλλες δύο φορές. Πιστώνονται βεβαίως οι κυανέρυθροι για την αντίδραση στο δεύτερο 45λεπτο, εντούτοις ξύπνησαν όταν ήταν κάπως αργά. Ο τρίτος λόγος για προβληματισμό αφορά στο παιχνίδι που ακολουθεί. Το Σάββατο θα περιμένει την Αλκή στο Τσίρειο ο εκ των βασικών διεκδικητών του πρωταθλήματος, Απόλλων. Μία δύσκολη αποστολή, κατά την οποίαν θα χρειαστεί υπέρβαση για να αποφευχθεί η τέταρτη ήττα στη σειρά.

Τέλος, ο τέταρτος αφορά στα παράπονα που εκφράστηκαν χθες στον Active από τον εκπρόσωπο Τύπου των νεοφώτιστων, Χρίστο Τζιάμπο: «Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα στον χθεσινό (σ.σ.: προχθεσινό) αγώνα το έχουμε εμείς, σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο, κατά το οποίο δεχθήκαμε τρία γκολ και μετά τρέχαμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Η ομάδα είχε κάποια αντίδραση, διαμαρτυρόμαστε όμως για κάποιες φάσεις. Δεν υπήρχε πέναλτι στο τρίτο γκολ της ΑΕΛ, το κέρδισε έξυπνα με μπασκετικό τρόπο ο ποδοσφαιριστής της. Μετά διαμαρτυρόμαστε για δύο καταφανέστατα πέναλτι που δεν μας δόθηκαν. Φωνάξαμε πολλές φορές, αλλά δεν έγινε και κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ