aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤα παράπονα και κάποιες λεπτομέρειες

Τα παράπονα και κάποιες λεπτομέρειες

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η Αλκή για τη διαιτησία του Δημήτρη Μασιά και των βοηθών του στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Οι κυανέρυθροι διαμαρτύρονται κυρίως για το τρίτο γκολ που δέχθηκαν, υποστηρίζοντας ότι οι αντίπαλοι εκτέλεσαν το φάουλ που κέρδισαν χωρίς να ακουστεί σφύριγμα από τον διαιτητή. Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου των νεοφώτιστων Χρίστου Τζιάμπου, μετά το τέλος του αγώνα.

«Λίγος σεβασμός δεν βλάφτει για τους κόπους και τα τρεχάματά μας. Μας τελείωσε αυτή η φάση. Τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά. Ό,τι έγινε έγινε, οι βαθμοί χάθηκαν για την Αλκή, η οποία είναι αλήθεια πως παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και το μόνο παρήγορο είναι πως δείχνει ικανή να επανέλθει στις επιτυχίες.

Η κατάσταση πάντως στο προχθεσινό ματς θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική, αν κάποιες λεπτομέρειες επηρέαζαν θετικά την εξέλιξη του αγώνα για την «Αθάνατη». Πιο συγκεκριμένα, η μεγάλη απόκρουση του Βάλε (41’) αλλά και το δοκάρι (45’+1) σε σουτ του Μπιλάλ, καθώς επίσης και το τετ α τετ του Φαμπρίσιο (61’) όταν το σκορ ήταν ισόπαλο (1-1), πιθανόν να έβαζαν σε θέση οδηγού την ομάδα του Σάββα Δαμιανού και τα πράγματα να ‘ταν αλλιώς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ