aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤα δεδομένα με τον Πουτζιουρή

Τα δεδομένα με τον Πουτζιουρή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλκή ο Μάριος Πουτζιουρής  δεν έχει κλείσει. Ο Κύπριος μέσος δέχτηκε κρούση από τους κυανέρυθρους και ζήτησε χρόνο, ώσπου να αποφασίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του εκτός των κυπριακών συνόρων, εντούτοις, ως χθες δεν είχε πρόταση. Είναι λογικό, λοιπόν, να περιμένει ακόμα λίγο, μπας και ανοίξει ο δρόμος ή αν θα έρθει καλύτερη προσφορά από κυπριακή ομάδα. Φυσικά, εννοείται ότι ο Κώστας Σακκάς και οι συνεργάτες του δεν θα τον περιμένουν για πάντα. Γι’ αυτό και είναι πιθανόν να ξεκαθαρίσει το θέμα είτε κατά την τρέχουσα εβδομάδα είτε την επόμενη.

Από εκεί και πέρα, ο Κύπριος προπονητής και η διοίκηση της «Αθάνατης» περιμένουν την απάντηση και από άλλους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχουν προσεγγίσει. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν θα αργήσει η ώρα της τέταρτης ανακοίνωσης, που θα αφορά σε νέο απόκτημα. Προηγήθηκαν οι Ραφαέλ Ακόστα, Ντούσκο Τραϊτσέφσκι και Φράνκο Φλόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ