aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣτέλιος Πάρπας, ένα μήνα μετά

Στέλιος Πάρπας, ένα μήνα μετά

Ένα μήνα μετά την επέμβαση στον προσαγωγό, ο Στέλιος Πάρπας θα δοκιμάσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπόνησης της Αλκής. Ήταν Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου όταν μπήκε στο χειρουργείο και σύμφωνα με τον Χρίστο Τζιάμπο, την ερχόμενη Δευτέρα (5 Μαρτίου), θα προσπαθήσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα εκγύμνασης των συμποδοσφαιριστών του. «Σταδιακά, θα ανεβάζει ρυθμό ώσπου να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο», δήλωσε στην «Goal News» ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανέρυθρων.

Όσο για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ερμή στο ΓΣΖ (16:00), το ευχάριστο έρχεται από τον Ζιαν-Μπαπτίστ Πιεράτσι: «Προπονείται σε φουλ ρυθμό και εναπόκειται στον προπονητή μας, Σάββα Δαμιανού, αν θα τον χρησιμοποιήσει», σημείωσε ο Τζιάμπος, για να προσθέσει: «Εκτός πλάνου είναι ο τιμωρημένος Παναγιώτης Φραγκέσκου».

Από εκεί και πέρα, καταλήγοντας για την αναμέτρηση με τους «φτεροπόδαρους», έκανε κάλεσμα στον κόσμο της «Αθάνατης»: «Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας, το παιχνίδι θα γίνει στη Λάρνακα και θα είναι σημαντικό να έρθει και να μας βοηθήσει να μπούμε με το δεξί στα πλέι άουτ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ