aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣπουδαία κίνηση...

Σπουδαία κίνηση…

Η πρώτη μετεγγραφή της Αλκής είναι δείγμα της πρόθεσης που υπάρχει στο σωματείο για ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ, πάντοτε μέσα στα δικά του οικονομικά δεδομένα. Γιατί μπορεί να υπήρξε μαζική αποχώρηση ποδοσφαιριστών αλλά οι διοικούντες και ιδιαίτερα ο πρόεδρος, Άντυς Λόππας, προτίθενται να βοηθήσουν το έργο του νέου προπονητή, Κώστα Σακκά, να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο.

Ο Ράφαελ Ακόστα, λοιπόν, αποτελεί μια σπουδαία μετεγγραφή για την Αλκή. Βρίσκεται ε εξαιρετικά καλή ηλικία, στα 29 του χρόνια, και έχει σημαντικές εμπειρίες αφού ήταν για 12 φορές διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας. Ο Ακόστα αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, κυρίως ως ακραίος και τελευταία του ομάδα ήταν η Ιντεπετιέντε Παραγουάης, με την οποία είχε 10 συμμετοχές και ένα γκολ. Τον ποδοσφαιριστή συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Κόπα Αμέρικα, που είναι η σπουδαιότερη διοργάνωση στη Λατινική Αμερική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ