aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣούπερ κίνηση για τα γκολπόστ με τον Ιβάν Κελάβα! (vid)

Σούπερ κίνηση για τα γκολπόστ με τον Ιβάν Κελάβα! (vid)

Έναν τερματοφύλακα με σπουδαίο βιογραφικό έφερε στην Κύπρο η Αλκή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «dialogos.com.cy», το οποίο υπογράφει ο συνάδελφος Χρίστος Αποστολίδης, ο 32χρονος Κροάτης τερματοφύλακας Ιβάν Κελάβα θα υπερασπίζεται την εστία της «αθάνατης» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κελάβα έπαιξε σε πολύ μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Την περίοδο 2010/11 ήταν στο ρόστερ της Δυναμό Ζάγκρεπ, με την οποία συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι επιδόσεις του, βοήθησαν την ομάδα να κάνει εξαιρετική πορεία με μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 1-0. Οι φίλοι της Δυναμό τον χαρακτηρίζουν από τότε ως ο «Άγιος Ιβάν».

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ουντινέζε, ενώ το 2015/16 βρέθηκε στο ρόστερ της Γρανάδα. Έχει κληθεί αρκετές φορές και στην Εθνική ομάδα της Κροατίας και όλα τα πιο πάνω στοιχεία, δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η μεταγραφή στην οποία προχώρησε η Αλκή.

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έρχεται στην Β’ κατηγορία της χώρας μας, σαφώς και προκαλεί έκπληξη. Όπως μάθαμε, οι προσωπικές διασυνδέσεις του επενδυτή της Αλκής, Γιώργου Κουττούκη, βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Με τον τρόπο αυτό έκλεισε ακόμα μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει την ικανότητα αλλά και την εμπειρία, να οδηγήσει την «αθάνατη» πολύ ψηλά. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και μερικές ημέρες και ακολούθησε την αποστολή της Αλκής στα Λεύκαρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ