aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣιγά μην… τρομάξουν στην Αλκή

Σιγά μην… τρομάξουν στην Αλκή

Δεν κουράζονται να λένε στην Αλκή Ορόκλινη πως «στόχος μας είναι να κοιτάζουμε στα μάτια τον κάθε αντίπαλο και θα προσπαθούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς». Οπότε στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο στόχος της ομάδας του Σάββα Δαμιανού παραμένει ο ίδιος. Στην Αλκή αναγνωρίζουν το πόσο ψηλά τίθεται ο πήχης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν.

Θεωρούν πως έχουν τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να τα βάλουν απέναντι στους μόνιμους πρωταθλητές των τελευταίων ετών, πανηγυρίζοντας στο τέλος το βαθμολογικό όφελος. Η ομάδα της Λάρνακας μετρά όλη κι όλη μια ήττα σε πέντε αγώνες (από την Ανόρθωση), κάτι που προφανώς δεικνύει τη δυναμική της. Την προηγούμενη αγωνιστική εξήλθε ισόπαλη στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια.

Ο προπονητής της Αλκής, Σάββας Δαμιανού, δεν θα ανακατέψει την τράπουλα του αρχικού σχήματος. Θα στηριχθεί στον βασικό κορμό των προηγούμενων παιχνιδιών, σε δοκιμασμένη… συνταγή δηλαδή, αισιοδοξώντας πως η ομάδα του θα υλοποιήσει τον στόχο της απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Εκτός πλάνου του Κύπριου προπονητή που επιτελεί αξιόλογη δουλειά στην ομάδα, βρίσκονται ο τραυματίας Βασίλεφ και ο τιμωρημένος Πιεράτσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ