aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣάββας Δαμιανού: «Ιστορικό επίτευγμα»

Σάββας Δαμιανού: «Ιστορικό επίτευγμα»

Ο προπονητής της Αλκής, Σάββας Δαμιανού, μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του «Άστρα», δήλωσε πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι «έγινε μια συλλογική και μεγάλη προσπάθεια από όλους. Ο καθένας είχε το δικό του σημαντικό μερίδιο. Κοπίασαν πάρα πολύ τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο. Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως η ομάδα προερχόταν κι από τη Γ’ Κατηγορία, μιλάμε πραγματικά για ένα ιστορικό επίτευγμα».

Το αφεντικό της «Αθάνατης» αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. «Σημαντικό ρόλο στο να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ομάδα για τη νέα σεζόν θα παίξει το οικονομικό. Ξέρουμε πού πατάμε σε αυτό τον τομέα και πιστεύω θα ήταν ιδανικό η Αλκή να είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ εκφράσεις όπως: αποφυγή υποβιβασμού».

Κλείνοντας, τόνισε ότι έχει εντοπίσει κάποιους μετεγγραφικούς στόχους και ξεκαθάρισε ότι στην ομάδα θα παραμείνουν πολλοί παίκτες του φετινού ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ