aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Ψήνει» κι άλλες κινήσεις

«Ψήνει» κι άλλες κινήσεις

Τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις ετοιμάζουν στην Αλκή, αφού ο Σάββας Δαμιανού είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν για την ενδυνάμωση του κυανέρυθρου ρόστερ.

Οι νεοφώτιστοι τονίζουν πως δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές επιλογές, γι’ αυτό και οι μετεγγραφικοί στόχοι τσεκάρονται πολύ προσεκτικά από τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος θεωρεί ότι με ακόμη 3-4 κινήσεις ενίσχυσης με ενδεκαδάτους παίκτες, η Αλκή θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο νεαρός τεχνικός δεν θέλησε να αποδομηθεί πλήρως η περσινή ομάδα, θεωρώντας πως αρκετοί παίκτες από το υφιστάμενο δυναμικό μπορούν να αγωνιστούν με επιτυχία στα «σαλόνια».

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με τη διοίκηση ν’ αναμένει ακόμη περισσότερη ανταπόκριση από τους φίλους της Αλκής, με στόχο να ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός των 400 εισιτηρίων διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ