aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΨάχνει τον κατάλληλο συνδυασμό

Ψάχνει τον κατάλληλο συνδυασμό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Αλκή Ορόκλινη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στις τρεις αγωνιστικές, που έχουν διεξαχθεί. Η νεοφώτιστη προσπαθεί να παίξει το αποκαλούμενο «ορθόδοξο ποδόσφαιρο», με καλή κυκλοφορία της μπάλας, υπομονή και δημιουργία αρκετών ευκαιριών.

Ωστόσο, είναι αξιοπρόσεκτο ότι και στα τρία ματς που έδωσε, απέναντι σε Εθνικό (1-0), Ανόρθωση (0-1) και Πάφο (1-1), πέτυχε μόνο δύο γκολ. Επομένως, το στοίχημά της στη συνέχεια είναι η διατήρηση της καλής παρουσίας και της παραγωγής φάσεων στην αντίπαλη περιοχή, σε συνδυασμό με τη βελτίωση του ποσοστού ευστοχίας.

Το θετικό για την ομάδα του Σάββα Δαμιανού είναι ότι απέσπασε τέσσερις βαθμούς στην έδρα βασικών ανταγωνιστριών στη μάχη για παραμονή. Νίκη στο Δασάκι και ισοπαλία στο Παφιακό. Αύριο θα δώσει άλλο ένα παιχνίδι τέτοιου χαρακτήρα, με τη διαφορά ότι θα είναι γηπεδούχος.

Αντίπαλός της ο Άρης στο «Αμμόχωστος» και αν τον νικήσει θα αποκτήσει μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα, μα και πολλή αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί σήμερα και πέραν της απουσίας του τραυματία Ράντοσλαβ Βασίλιεφ δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ